Orka!

Fy faan vad jag är trött på allt just nu. Orkar ingenting, har ingen energi alls känns det som. Orkar knappt med mig själv! Skulle behöva en paus känner jag, en paus från allt och alla. Kanske spendera en vecka eller två på en strand i ett varmt och soligt land där jag kan ladda batterierna. Men som vanligt har man inte råd att åka någonstans, så här sitter man. Fast i en värld jag egentligen vill bort ifrån. I alla fall för ett tag...


Kommentarer
Postat av: elin

ett litet tips, nu när höstmörkret ständigt hänger över oss och kylan biter i en och allt känns som tyngst, försök hitta saker som får dig o må bra, människor runt om dig, skäm bort dig, skäm bort din kropp, gör lyx i vardagen!

unna dig dom där snygga skorna du så gärna vill ha, lgäg en hårinpackning, måla naglarna, ta en kopp te med några vänner, köp dig en film, gör något speciellt :)det hjälper, kanske inte så mycket men lite, försöker du få upp små lyxsaker i vardagen, varje dag, blir de lättare, tro mig" och de måste inte kosta.

2009-11-03 @ 20:58:47
URL: http://liloy.blogg.se/
Postat av: elin

tack själv!

aa det var roligt, ska hålla utkik på din blogg för nya inlägg så mycket ja kan, :)

2009-11-03 @ 22:16:16
URL: http://liloy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

* Jag följer gärna din blogg på Bloglovin', men bara om jag själv vill, så fråga inte är du snäll.

* Be mig inte gå in och titta i din blogg för det gör jag ändå, bara du lämnar en kommentar.

* Vet jag inte vem du är, så kommer jag inte rösta på dig i veckans blogg om du ber om det och det är den enda kommentar du lämnar.

* Jag kommer inte gå in och fråga något i din frågestund om du ber mig om det och jag inte vet vem du är.




Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0