Ett utsketet äpplamos

Så känner jag mig just nu. Det är ett uttryck som har använt i alla fall min släkt. Är det någon annan som hört det uttrycket förut? Vore kul att veta :)

Min så kallade sovmorgon blev ingen sovmorgon blev ingen sovmorgon trots allt. Så är det när man får för sig att kolla på nya Wallander-filmen efter halv ett på natten :P

Så vad händer idag då? Inte mycket tror jag, men ska iväg till second hand och kolla böcker och sedan eventuellt till S som bor precis brevid. Dvs om det inte börjar regna igen för då stannar jag nog hemma.
Om jag nu ska iväg, så måste jag fixa maten innan, så att jag kan äta hos S. Måste ju hålla mina mat-tider och även att inte köpa någon färdigmat i affären. I och för sig skulle jag kunna köpa mig en grillad kyckling. Men undrar vad jag ska ha till den? Får kolla runt på nätet och se om jag hittar något :)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jadu! hehe! Vad händer i skövde då?! Var förbi där en sväng i somras! då jag skulle till Hjo!älskar Hjo, fanns inte ett enda hus som jag INTE ville ha!

2009-09-05 @ 10:03:53
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: M,ikaela

älskar hjo=) haha!

Jag bor i Enköping! om du vet vartd et ligger?

Jag skulle åka till sthlm på släktträff, en som fyller år. Fick mes i natt om att min kusin var jättesjuk, troligtvis svininfluensan.vart avbokat så nu vet jag inte!

2009-09-05 @ 10:16:26
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hehe okej vad bra! tror jag haft det med! öegat hemma med samma symtom! man får ju inte komma till vårdcentral så svårt att veta

2009-09-05 @ 11:33:03
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: kajsakajsa

åh, okej det e jätte fint :Dallt bra?

2009-09-05 @ 11:54:41
URL: http://kajsapa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

* Jag följer gärna din blogg på Bloglovin', men bara om jag själv vill, så fråga inte är du snäll.

* Be mig inte gå in och titta i din blogg för det gör jag ändå, bara du lämnar en kommentar.

* Vet jag inte vem du är, så kommer jag inte rösta på dig i veckans blogg om du ber om det och det är den enda kommentar du lämnar.

* Jag kommer inte gå in och fråga något i din frågestund om du ber mig om det och jag inte vet vem du är.
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0