Kattfnatt

Tror ta mig faan att katten blivit galen. Akilles springer runt i lägenheten som en galning. Han är hur busig som helst. Förmodligen bara för att jävlas med sin matte, som inte orkar med sådant just nu. Det är precis som att djur har en inbyggd radar som förvarnar dem när matte (eller husse) är sjuk. Bara så att de kan passa på att jävlas riktigt ordentligt och göra allt det de inte får. Självklart orkar man inte göra någon större anstängning för att sätta stopp för det hela. Jag har fått stänga ute Akilles i hallen i två nätter nu för att jag ska kunna sova över huvudtaget. Han som alltid brukar vara snäll och sova hela nätterna i vanliga fall!
Och jag vet inte hur många gånger jag har hört honom vara uppe på bordet! Jag skulle kunna strypa den katten ibland alltså. Men självklart så skulle jag inte göra det på riktigt, även om han verkligen kan konsten att driva en till vansinne. Han...

Shit, vad det blåser ute! Det är verkligen halv storm! Hoppas det inte blåser så imorgon bara. Jag hatar verkligen att vara ute när det blåser. Hade man frisyr innan, så har man inte det sen. Nu lät jag verkligen som en tjej, haha! Men det är ju faktiskt så. Har man någorlunda långt hår, så är det verkligen överallt!
Däremot tycker jag att det är riktigt mysig med blåst, så länge man är inne. Antingen med en bra bok eller en skräckis. Åh, längtar redan! Önskar att jag inte skulle upp så tidigt imorgon, annars hade jag helt klart letat rätt på en skräckis och krypt ner under en filt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* Jag följer gärna din blogg på Bloglovin', men bara om jag själv vill, så fråga inte är du snäll.

* Be mig inte gå in och titta i din blogg för det gör jag ändå, bara du lämnar en kommentar.

* Vet jag inte vem du är, så kommer jag inte rösta på dig i veckans blogg om du ber om det och det är den enda kommentar du lämnar.

* Jag kommer inte gå in och fråga något i din frågestund om du ber mig om det och jag inte vet vem du är.
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0