Usch, fy och blä :P

Idag känner jag mig verkligen sådär. Är lite småförkyld och rädd för att den ska bryta ut på allvar. Har inte tid att vara sjuk just nu. Har så mycket med skolan och har grejer att göra hemma.

Ska snart äta lite mat. Mums! Är riktigt hungrig nu. Sedan blir det att göra det sista med matten, för om drygt 2 ½ timme ska jag iväg till skolan igen och göra matte-prov. Usch, vill verkligen inte! Har lite smått ångest för det. Matte hör inte till mina favorit-ämnen direkt. Just nu känns det inte som att någonting fastnat. Det är helt enkelt bara att hålla tummarna för att det går bra när jag väl sitter där.

Jag ska iväg till vaccinationscentrum idag (eller ja, ikväll blir det väl) och ta TBE-spruta nummer tre. Måste verkligen säga till den som ger den att inte sticka så djupt som förra gången. Jag har verkligen ingen lust alls att behöva gå till läkaren för att få starka värktabletter (som man dessutom kan bli beroende av om man inte är försiktig) bara för att man fått så förbannat ont i muskeln, pga att de stack för djupt som förra gången.

Men först blir det som sagt mat. Och ett avsnitt av Heroes :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

* Jag följer gärna din blogg på Bloglovin', men bara om jag själv vill, så fråga inte är du snäll.

* Be mig inte gå in och titta i din blogg för det gör jag ändå, bara du lämnar en kommentar.

* Vet jag inte vem du är, så kommer jag inte rösta på dig i veckans blogg om du ber om det och det är den enda kommentar du lämnar.

* Jag kommer inte gå in och fråga något i din frågestund om du ber mig om det och jag inte vet vem du är.
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0