Oh, no!

I did it! Okey, kom inte och tro nu att jag har gjort något jag är stolt över för det är jag definitivt INTE! Jag kunde inte låta bli det där förbaskade godiset som låg i skåpet. Jag har stoppat i mig flera bitar nu, men resten hamnade i soporna. Sorry mamma och pappa, nu blev det inget godis till er. I värsta fall får jag väl köpa er lite som kompensation, men jag går faktiskt före. Vill inte hamna i samma fälla igen och det vet jag att ni förstår.
Det här något som absolut inte får hända igen och kommer inte heller att hända. Det av just den enkla anledningen till att det aldrig mer kommer att finnas godis i mitt hem. Okey, skulle jag träffa en kille som jag sedan flyttar ihop med så måste jag så klart tillåta det, men då får det vara gömt på ett ställe som jag inte känner till :P Nåja, det problemet lär det dröja tills jag får, så det behöver jag inte ens fundera över nu!

Kommentarer
Postat av: anna

heja jag skippade godis idag och sitter med en fruktfat på bordet. känns inte riktigt bra än, men när jag tänker på vad min kropp ska innehålla så känns frukt lite fräschare:)

2010-01-02 @ 19:41:27
URL: http://annawashere.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

* Jag följer gärna din blogg på Bloglovin', men bara om jag själv vill, så fråga inte är du snäll.

* Be mig inte gå in och titta i din blogg för det gör jag ändå, bara du lämnar en kommentar.

* Vet jag inte vem du är, så kommer jag inte rösta på dig i veckans blogg om du ber om det och det är den enda kommentar du lämnar.

* Jag kommer inte gå in och fråga något i din frågestund om du ber mig om det och jag inte vet vem du är.




Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0