Snart dags för byte

Ska titta lite på tv en stund till, sedan blir det att förflytta sig från soffan till sängen. Ska bli riktigt skönt att få sova på riktigt och inte bara ligga och slumra lite. Det är stunder som de här som jag önskar att jag hade kvar min gamla möblering. Då kunde jag nämligen bara vrida på tv-bänken, så kunde jag ligga i sängen och titta på film eller tv. Fast soffan är faktiskt rätt bekväm, så det går bra ändå.

Jag hoppas i alla fall på att jag vaknar imorgon och mår hyfsat bra. Chansen kanske inte är så stor, men hoppa kan man ju alltid.


Kommentarer
Postat av: Justine

sv: haha okej det var en bra tips:)) ska fersöka testa så också eller ju jag har ju gjort så forrut när jag lärde mig att simma fast jag blir ganska rädd om jag känner inte golvet under mina fotter då för jag panik..haha ah det bättre att gå till barn avdelning:D heheHoppas när du vaknar upp blir du super duper pigg med massor av energi:) och får en super bra dag:)! kramis

2009-09-21 @ 22:56:50
URL: http://justiner.blogg.se/
Postat av: rhea

Hoppas du mår bättre i dag!

Tack för att du kollade klippet! Men finns det ingen länk under texten "Inbäddning inaktiverad på begäran" som man kan klicka på ("Titta på YouTube") ?

Kram

2009-09-22 @ 11:00:06
URL: http://www.metrobloggen.se/ajohanne3

Kommentera inlägget här:

* Jag följer gärna din blogg på Bloglovin', men bara om jag själv vill, så fråga inte är du snäll.

* Be mig inte gå in och titta i din blogg för det gör jag ändå, bara du lämnar en kommentar.

* Vet jag inte vem du är, så kommer jag inte rösta på dig i veckans blogg om du ber om det och det är den enda kommentar du lämnar.

* Jag kommer inte gå in och fråga något i din frågestund om du ber mig om det och jag inte vet vem du är.
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0